Twitter response:

5 lucruri pe care le poti face gratuit cu cei mici in Brasov

Brasovul este un oras deosebit de frumos. Mereu gasesc cate ceva de facut si sunt foarte entuziasmata cand ma plimb prin oras.

M-am gandit sa va impartasesc 5 lucruri pe care le puteti face gratuit cu cei mici.

turnuri Brasov1. Bastioanele brașovene

Au fost ridicate începând cu secolul XV de către diferite bresle, care le foloseau pe timp de pace pentru depozitarea mărfurilor, iar la vreme de asediu sau atac deveneau fortărețe. Turnurile din apropierea aleii Brediceanu se pot vizita gratuit.

 

 

 

 

Cetatuia Brasov2. Cetatuia

Cetățuia de pe Strajă, sau Dealul Cetății cum e numit astăzi, a fost un punct important de apărare. La începutul secolului al XV-lea, exista aici doar un turn de veghe, care a fost completat în 1524 cu un bastion de lemn cu patru turnuri. Distrus în 1529 de armata lui Petru Rareș, în locul lui au fost înălțate, un sfert de veac mai târziu, ziduri de piatră și au fost săpate șanturi.

Astazi este complex turistic cu specific medieval.

 

 

Sala Sporturilor Braşov Romania

3.  Sa mergi la o competitie sportiva

Un lucru pe care il poti face gratuit in Brasov si de care am aflat anul acesta este sa mergi la un meci. La anumite meciuri de baschet sau handbal de la sala sporturilor. Si la polo la bazinul olimpic de la gara. Ma gandesc ca in felul acesta ii putem ajuta pe micuti sa vada mai multe sporturi si sa traiasca emotiile unui meci adevarat.

Va atasez datele de contact unde puteti suna pentru a afla meciurile din saptamana curenta: https://www.dstbv.ro/competitii/

 

PlayGround Brasov, DirtPark4. PlayGround Brasov, DirtPark

Un alt loc gratuit si care este relativ nou este Playground Brasov. Acesta este un teren privat unde te poti da cu bicicleta. Are mai multe nivele de dificultate si o portiune este accesibila si copiilor.Este obligatoriu sa se poarte casca. Pentru a nu exista probleme cei care vor sa aibe access trebuie sa completeze si sa respecte regulamentul pe care il pot gasi la: http://www.playgroundbrasov.ro/

Nu uitați că PlayGround este o inițiativă privată în beneficiul comunității. Dar, ca orice inițiativă, se cere protejată! Suntem siguri că ii înțelegeți!

 

5.  Sa mergem pe munte

 

Suntem foarte norocosi ca avem orasul inconjurat de atatia munti spectaculosi, ne este atat de usor sa facem un traseu montan. Si copiii sunt intotdeauna fericiti sa se afle in natura.

 

 

 

 

Sper ca aceste informatii de petrecere a timpului liber sa fie de folos.

Urmatorul articol pe care doresc sa il scriu este legat de sporturile pe care le pot practica gratuit copii in Brasov. Daca aveti recomandari sa imi faceti le impartasesc cu placere si va raman recunoscatoare.

Sursa unor imagini este Wikipedia.